Pekoríno Moliterno 100g
Pecorino Moliterno je taliansky cestovinový syr vyrábaný z ovčieho mlieka. Pecorino sa vyrába ako tvrdý syr a počas procesu vytvrdzovania sa na jeho povrch vtiera olivový olej, čím sa vytvára kôra, ktorá zabraňuje strate vlhkosti. Tento sardínsky syr zreje 5-8 mesiacov a jeho využitie je všestranné. Najčastejšie je používaný v teplej kuchyni, ale môžete ho využiť aj na syrovú misu alebo do toastov.
Krajina pôvodu
Taliansko
Ingrediencie
Pasterizované ovčie mlieko, extra panenský olivový olej, soľ, syridlo, prírodné arómy. Obsah tuku 50%.,
Alergény
laktóza, mlieko
Nutričné údaje
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1673kJ / 395kcal, tuky 28g - z toho nasýtené mastné kyseliny 21,5g, sacharidy 3,3g - z toho cukry 1,6g, bielkoviny 24,2g, soľ 2,2g .
Skladovanie
Skladujte od +0°C do +7°C. Po otvorení skonzumujte okamžite, alebo najneskôr do 4hodín.