Pastificio Di Martino Elicoidali majú tvar cestovín s typickým špirálovitým vzhľadom, ktorý sa hodí do mnohých jedál. Tieto lahodné špirálky vyrobené zo 100% talianskej tvrdej pšenice ponúkajú nezameniteľnú chuť, dokonalú textúru a vysokú stráviteľnosť.
Elicoidal tvar sa hodí na prijatie všetkých druhov jedál, od omáčok cez mäsové omáčky až po prepracovanejšie omáčky. Výbornou kombináciou môže byť príprava Elicoidali alla carbonara, ktorá obohatí a zvýrazni krémovosť omáčky. Alternatívne je možné Elicoidali použiť na prípravu studených cestovín a polievok.
Pastificio Di Martino je synonymom kvality a tradície vo výrobe talianskych remeselných cestovín, vyrobených podľa tradície Gragnana.
100% talianska krupica z tvrdej pšenice.
Nutričné hodnoty
Používajú len tú najlepšiu 100% taliansku krupicu z tvrdej pšenice (non GMO) obsahujúcu minimálne 14% bielkovín. Pšenica pochádza z polí, ktoré sa pestujú už viac ako 2000 rokov na juhu Talianska.
Priemerné hodnoty na 100g
Energia 1502 kJ/354 kcal
Tuky 1,3 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 70,0 g
z toho cukry 3,3 g
Vláknina 3,3 g
Bielkoviny 14,0 g
Soľ <0,01 g
Príprava
Al dente: 10 min