Príloha k mäsovým jedlám. VEGAN. Vynikajúca ryža pestovaná v oblasti Camargue (kam:arž), ležiacej na slnečnom juhu francúzskeho Provensálska, je v kombinácii s cuketou a extra panenským olivovým olejom úžasnou prílohou k mnohým jedlám. Nemusíte však použiť len ako prílohu, vďaka pridanej cukete je to tiež vynikajúce menšie jedlo pre vegánov. Náš tip: pridajte 60-90g tuniaka a máte skvelé nízkokalorické jedlo s bohatým podielom bielkovín a výživných látok. Použili sme len prírodné suroviny a aj tento recept je bez konzervantov a farbív.
Zloženie:
dlhozrnná biela ryža z Camargue 36%, voda, cuketa, červená ryža z Camargue 4,7%, extra panenský olivový olej, prírodná aróma, soľ, rasca, koriander.
Môže obsahovať stopy lepku, rýb, mäkkýšov, mlieka, sóje, zeleru, horčice.
Skladujte na suchom a chladnom mieste. Po otvorení držte v chladničke v tesne uzavretej nádobe na potraviny a spotrebujte do 2 dní.
Príprava v mikrovlnnej rúre:
a) na tanieri: vyberte obsah na tanier, prikryte pokrievkou do mikrovlnnej rúry a ohrievajte pri plnom výkone 1,5 až 2 minúty.
b) vo vrecku: uzáver vrecka natrhnite do polovice a ohrievajte pri plnom výkone 1,5 až 2 minúty. Pri vyberaní buďte opatrní, vrecko bude horúce.
Jedlo môžete ohriať aj na panvici alebo v hrnci za stáleho miešania, alebo vo vodnom kúpeli. Uzavreté vrecko ponorte na 10 minút do vriacej vody. Pred otvorením vrecko rýchlo schlaďte pod studenou vodou.
Výživové údaje:
Energia: 705 KJ / 166 kcal
Tuky: 2,2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g
Sacharidy: 33 g
Z toho cukry: 0,5 g
Vláknina: 0,8 g
Bielkoviny: 3,4 g
Soľ: 0,66 g