Použili sme len prírodné suroviny a aj tento recept sme zvládli bez konzervantov a farbív.
Zloženie:
voda, zelená šošovica 32 %, paradajková omáčka 10,4 % (paradajková dužina a koncentrát, slnečnicový olej, cibuľa, cukor, soľ, bazalka), extra panenský olivový olej, bazalka 2,2 %, cibuľa, sušené paradajky 1,7 %, biele víno, mletý cesnak a cibuľa, prírodná aróma (obsahuje ZELER), soľ, cukor.
Môže obsahovať stopy lepku, rýb, mäkkýšov, mlieka, sóje, horčice.
Skladujte na suchom a chladnom mieste. Po otvorení držte v chladničke v tesne uzavretej nádobe na potraviny a spotrebujte do 2 dní.
Príprava v mikrovlnnej rúre:
a) na tanieri: vyberte obsah na tanier, prikryte pokrievkou do mikrovlnnej rúry a ohrievajte pri plnom výkone 1,5 až 2 minúty.
b) vo vrecku: uzáver vrecka natrhnite do polovice a ohrievajte pri plnom výkone 1,5 až 2 minúty. Pri vyberaní buďte opatrní, vrecko bude horúce.
Jedlo môžete ohriať aj na panvici alebo v hrnci za stáleho miešania, alebo vo vodnom kúpeli. Uzavreté vrecko ponorte na 10 minút do vriacej vody. Pred otvorením vrecko rýchlo schlaďte pod studenou vodou.
Výživové údaje:
Energia: 334 KJ / 79 kcal
Tuky: 3,1 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,7 g
Sacharidy: 8,6 g
Z toho cukry: 2,2 g
Vláknina: 2 g
Bielkoviny: 3,4 g
Soľ: 0,82 g